Köpvillkor

Beställning

För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att DN Bilradio AB lider ekonomisk skada, polisanmäls.

DN Bilradio AB friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i DN Bilradio AB:s sortiment förekommande produkter och tjänster.

All bildinformation skall ses som illustration och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar(om inget annat anges på respektive varas Lagerstatus) beroende på var i landet man bor. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi kan inte bli ansvarig att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via E-post eller telefon.

Leveranssätt

Alla produkter levereras från vårt eget lager eller direkt från leverantören. Detta sker med hjälp av DHL, PostNord eller annat fraktbolag. Paket hämtar du i regel själv hos fraktbolagets kontor eller ombud under normala öppettider. Vid eventuell hemleverans så ringer de oftast och kontrollerar så att kunden är hemma och bestämmer en tid för leverans. Observera att vid Efterkrav/Postförskott så måste paketet lösas ut.

Fraktkostnader

Vi har olika fraktkostnader som alla är baserade på fraktbolagens taxa och är beroende på varans vikt och storlek. Den verkliga fraktkostnaden inkl. efterkravs/postförskotts-avgifter visas alltid sedan du loggat in i kassan.

Leverans sker som brev, paket, företagspaket eller i vissa skrymmande fall med bussgods.

FRI FRAKT INOM SVERIGE VID KÖP ÖVER 1000:-

Öppet Köp

Till privatkonsument har vi alltid 14 dagars öppet köp/returrätt! Produkterna måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadade. Om det saknas tex. en fjärrkontroll så debiterar vi kunden för detta. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta DN Bilradio AB för erhållande av ett returnummer. Kvitto eller kopia på faktura måste alltid medsändas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att köpet ska hävas måste varan vara oss tillhanda inom dessa 14 dagar.

Reklamation

DN Bilradio tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer. Synliga fel ska anmälas direkt till chauffören eller till kassörskan i postkontoret. Lös i sådana fall inte ut paketet. Dolda fel måste anmälas till oss inom 3 arbetsdagar efter leverans.

Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med 249:- + kostnaden för frakt fram & tillbaka för oss.

Kostnaden faktureras i efterskott. Sker inte betalning inom utsatt tid så vidarebefordras alltid kraven till Svea inkasso.

Inga undantag görs!

Garanti

Vi har om inget annat anges 24 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter.

För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Garantin gäller inte heller vid åsknedslag eller liknande väderpåverkan. Om produkterna modifieras med icke officiell programvara så slutar garantin att gälla om felet beror därav. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel.

Vid samtliga fall då en vara returneras till DN Bilradio AB skall kunden först ha erhållit ett returnummer. Returförsändelsen skall sedan tydligt märkas med detta returnummer.

Kunden bör skriva erhållet returnummer på paketlappen så att originalförpackningen ej skadas. Defekta produkter som returernas till DN Bilradio AB bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas. För privatkonsument gäller konsumentköplagen, vilket innebär att kunden har rätt att få frakten betald vid ett giltigt returärende. Hos DN Bilradio AB har privatkonsument rätt att få en förbetald paketlapp sig tillsänd. I de fall returärendet ej är giltigt och kund har fått en förbetald paketlapp tillsänd sig, debiteras fraktkostnad tur och retur. I de fall returanledningen är reklamation och fel ej kan påvisas utgår en avgift om 200:-+ moms + frakt tur och retur samt hanteringskostnad för ärendet. Försändelser som saknar returnummer återsänds till kunden och fraktkostnaden debiteras. DN Bilradio AB förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig.

Säkerhet

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter så som; namn, adress, telefonnummer, E-post adress, samt i vissa fall även personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi samlar inte in och lagrar inte mer uppgifter än vad vi behöver för att kunna uppfylla våra åtagande till dig, och vi lämnar inte under några omständigheter dessa vidare till tredje part. Vid betalningsalternativ så som Faktura/Delbetalning och Kortbetalning så är det våra samarbetspartners som ansvarar för de uppgifter du lämnar till dem i samband med köp.
Vi använder oss endast av säkra betalningssätt så som Kortbetalning, Efterkrav/Postförskott, Förskottsbetalning, Faktura eller Delbetalning.

Ägandesrättförbehåll

Alla varor förblir DN Bilradio AB:s egendom tills dess full betalning erlagts.

Reservation

DN Bilradio AB förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a att ett försäljningsobjekt utgått, har DN Bilradio AB rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. DN Bilradio AB skall också meddela kunden om ersättare eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

Övrig information

Observera att då Lagerstatus baseras på om varan går att leverera omgående eller inte, så finns det ingen garanti för att varan även finns i butiken i Djurhamn.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan